Megújult a FIT Tapadóhíd címkéje

Mozgalmas lesz a 2022-es év. Megújuló címkékkel és új termékekkel készülünk, hogy még jobban ki tudjuk szolgálni az építkező, felújító magyar családok igényeit. 

Január elsejétől megújult a FIT Tapadóhíd címkéje. Az új dizájn színesebb, szebb és tökéletesen illeszkedik a minőségi FIT termékek címkesorába.

A vödrök beltartalma nem változik. A FIT Tapadóhíd receptjét úgy állítottuk össze, hogy minősége a piacon lévő termékek fölé emelje úgy, hogy árban a konkurens nemzetközi multik ára alatt tudjuk tartani.  

rebranding

A jól bevált FIT Tapadóhíd sokféle felületen bevethető, megkönnyíti a későbbi munkát. A burkolatok felrakása költséges eleme az építkezéseknek. Nem mindegy, hogy az új csempék mennyi ideig lesznek stabilan a helyükön. A nem megfelelően előkészített felületen a tapadás nem egyenletes. A burkolatok hamar fellazulnak, elvállnak a faltól. A FIT tapadóhíd alkalmazásával jelentősen megnövelhetjük egy falfelület, vagy aljzat tapadási tulajdonságait. A hidegburkolatok árának töredékéért bebiztosíthatjuk a hosszan tartó, minőségi kötést.

A FIT tapadóhíd sokoldalúan használható. Kerülhet aljzatkiegyenlítés alá, öntött betonra, Estrich betonra, OSB lapra vagy akár régi csempére is. Ebben az esetben nagy előny, ha nem kell felszedni a régi csempét, hanem a FIT tapadóhíd közbeiktatásával közvetlenül rátehetjük az új burkolatot.

Keresse partnereinknél a megújult csomagolású FIT Tapadóhídat!