fbpx Skip to content

FIT festékboltok, viszonteladóink

A FIT bevonatgyár üzemcsarnoka Százhalombattán található. A gyárban kiskereskedelmi tevékenységet nem folytatunk. A minőségi FIT termékeket viszonteladói hálózatunk tagjainál tudják megvásárolni. Válassza ki a lenti térkép segítségével, vagy az alatta található listából az önhöz legközelebbi FIT Partner üzletet, ahol személyesen vagy akár telefonon is megrendelheti termékeinket. Ha a kívánt termék épp nem található meg az üzletben, pár napon belül feltöltjük a készleteket!  

A FIT festékboltok árukészletéről, elhelyezkedéséről gyorsan, egyszerűen kaphat felvilágosítást területi képviselőink segítségével. Hívjon minket bizalommal!

FIT termékeket kínáló online festékboltok – országos kiszállítással

Amennyiben az Ön közelében még nem található FIT terméket árusító kereskedés, ajánljuk partnereink országos lefedettségű webáruházait.

FIT festékboltok az országban

A térképen látható színes, számozott gyűjtőkörökre kattintva részletesebben is láthatóvá válnak az adott régióban lévő üzletek. A FIT logós helyjelzők mutatják a boltok helyét. Rájuk kattintva információt kap a kereskedés elérhetőségeiről. A térképbe a CTRL lenyomása közbeni görgetéssel is bele tud nagyítani. A kék színű jelzők a FIT Partnereket jelölik. A zöld színű jelzők a kiemelt partnereink elérhetőségét mutatják.

Lehetőség viszonteladóknak

A Fitplaster Hungary Kft. mint a FIT termékcsalád fejlesztője és gyártója nyitott az építőanyag vagy festékboltokkal való együttműködésre. A piacvezető márkák minőségével megegyező, vagy azt túlszárnyaló bevonatainkat a megszokottnál kedvezőbb feltételekkel tudjuk rendelkezésre bocsátani. Keressen minket telefonon, vagy írjon nekünk, visszahívjuk!