fbpx Skip to content

hőszigetelő rendszer

Újépítésű ingatlanoknál már elképzelhetetlen, hogy megfelelő hőszigetelő rendszer nélkül adják át az épületet. A régebbi építésű házaknál pedig erősen ajánlott a hőszigetelés alkalmazása. Az utólagos, külső hőszigetelés emeli az ingatlan értékét, csökkenti a rezsiköltséget, védi a falazatot és egészségesebb életteret biztosít. A hőszigetelés költsége biztosan megtérül.

A FIT hőszigetelő rendszer mindenféle falazatra ideális megoldást kínál az építkezőknek és felújítóknak. Tégla vagy beton épitőanyagra EPS (polisztirol) hőszigetelőtáblák felvitelét javasoljuk. A nedvességre érzékeny falazatok esetén kizárólag ásványi gyapot szigetelést használjunk. Az eltérő szigetelőanyagok más-más típusú színezővakolatot igényelnek.

Az akril bázisú FIT Bronze és Silver vékonyvakolat az EPS szigetelések kiváló színtartó, kopásálló, vízlepergető bevonata. A „lélegző”, szilikonos FIT Gold színezővakolat az EPS szigetelés mellett kőzetgyapot táblákon is alkalmazható.

Színezővakolatainkhoz fejlesztettük a FIT EPS  és a FIT Kőzetgyapot ragasztótapaszt, melyekkel a szigetelőtáblák ragasztása mellett a hálózást és a glettelést is végezhetjük.

Minden esetben használjon színre kevert FIT Base vakolatalapozót a tökéletes eredmény eléréséhez és a FIT rendszergarancia érvényesítéséhez!

Load More