fbpx Skip to content

FIT Iskolafesték Program 2023 Két tanteremre elegendő ingyen festék és alapozó!

A Fitplaster Hungary Kft. a társadalmi felelősségvállalási programja keretében a magyar közoktatási intézmények számára hirdeti meg az Iskolafesték programját. 2023-ban 30 oktatási intézmény tantermeinek, közösségi tereinek felújításához járulunk hozzá a festéshez szükséges, cégünk által gyártott anyagok ingyenes biztosításával.

Kik?

iskola

Magyar általános- és középiskolák

Mit?

FIT_festek

FIT glett, alapozó és beltéri falfesték

Mennyit?

tanterem

Két tanterem kifestésére elegendőt

Mikor?

kicsongetes

A nyári kicsöngetés után

Hogyan?

online jelentkezés

Egyszerű, online regisztrációval

Kérje most iskolájának!
75 liter FIT falfesték, minőségi alapozó, vödrös készglett ingyen! 

A program jellemzői röviden

Jelentkezési időszak: 2023. április 15. – május 31.

Kivitelezési időszak: 2023. június 15. – augusztus 31.

Igényelhető anyagok: FIT Finish Pro beltéri készglett, FIT Propius-G általános mélyalapozó, FIT Prémium beltéri falfesték

Színválaszték: A FIT Prémium beltéri falfesték nagy színválasztékban érhető el. Az Iskolafesték programban intézményenként egy szín választható.

Igényelhető mennyiség: intézményenként 2 db átlagos tanterem tisztasági festését tudjuk támogatni – a kifestendő falfelület maximum nagysága: 300 m2. A felületi javításokhoz biztosítunk legfeljebb 2×25 kg beltéri glettet. A festéshez szállítunk legfeljebb  6 liter FIT Propius-G mélyalapozó koncentrátumot és 5×15 liter FIT Prémium beltéri falfestéket

A jelentkezés módja: a jelentkezési időszakban az oldal alján található űrlap kitöltésével tudják elküldeni igényeiket az intézmények.

Az elbírálás szempontjai: amennyiben több mint 30 igény érkezik be a programba, a Fitplaster Hungary Kft. fenntartja a jogot, hogy az igényeket rangsorolja. A rangsorolásnál előnyt jelent, ha adott településen, vagy közelében található FIT partner szaküzlet.

A FIT partnerüzletek listáját itt tekintheti meg!

Ellentételezés: a javításokhoz szükséges vödrös glettet és a festéshez kellő alapozót, falfestéket a Fitplaster Hungary Kft. ingyenesen biztosítja az oktatási intézmények számára. Az anyagok kiszállításáról is cégünk gondoskodik. A programban résztvevő intézményektől három dolgot kérünk:

  1. Az iskola Facebook oldalán (ha van) szerepeljen egy bejegyzés a programról.
  2. Az iskola honlapján (ha van) jelenjen meg egy rövid hír a programról, az oldalra legyen kitéve a FIT logó a honlapunkra mutató linkkel.
  3. Az iskola közlekedőterében – előtér, aula – helyezzék el és egy éven keresztül tartsák meg a cégünk által biztosított A4-es méretű „FIT Iskolafesték program” táblát.

A program menete lépésről-lépésre

  • Május 31-ig töltse ki az alábbi jelentkezési űrlapot és az „Beküldés” gomb megnyomásával továbbítsa nekünk 
  • A beérkezett igényeket június 1-től összesítjük
  • Június 9-ig minden jelentkezőt értesítünk az elbírálás eredményéről
  • A sikeres pályázókkal a Fitplaster Hungary Kft. június 15-ig szerződést köt
  • A szerződött intézményeknek június 15-től, egyeztetett időpontban elkezdjük a FIT bevonatok kiszállítását
  • A FIT termékek felhasználásáról fényképes dokumentációt kérünk majd (pár fotó, lehet mobillal is)
  • A felújításról szóló online híradások (honlap, közösségi média) linkjét a kapcsolattartó megküldi cégünknek  

Kulturált környezet = kiegyensúlyozott gyerekek

Jelentkezési űrlap

A jelentkezési időszak lezárult. Összesítjük a kérelmeket és június 9-ig minden pályázónak emailben küldünk értesítést.

A FIT Iskolafesték programban résztvevő termékek

FIT Finish Pro – beltéri finomglett

Közkívánatra fejlesztettük ki a használatra kész, beltéri, vödrös glettünket. A FIT Finish Pro nem csak nevében professzionális! Különösen nagy fehérségű, könnyen feldolgozható, gyorsan szárad és száradás után jól csiszolható simítóanyag. Q4 minőségű befejező glett. Alkalmazásával időt és pénzt takaríthat meg. Nincs hulladék, nincs vesződség a bekeveréssel! A megszokott FIT minőség: megegyezik a piacvezető multik termékeivel, az ára viszont jóval kedvezőbb! 

FIT Prémium – a legjobb beltéri falfestékünk

Ne kelljen három évente újra festeni! A FIT Prémium akril bázisú, diszperziós, beltéri falfesték kimagasló minőséget képvisel a magyar festékpiacon. Tartós festék, mely könnyen eldolgozható, nedves ruhával tisztítható és óriási színválasztékban rendelhető a FIT viszonteladói hálózat üzleteiben. Egy rétegben is jól fed. Két rétegben verhetetlen! 

Propius-G általános mélyalapozó – a biztos kötés

A Propius-G mélyalapozó receptúrájában a diszperziós szemcsék a megszokottnál kisebbek. Ennek köszönhetően alapozónk a vetélytársainál mélyebben tud beszívódni a kezelt felület pórusaiba. Az akrilát bázisú anyag erősíti a falat és kiváló kötőhidat képez a rá kerülő bevonatok számára. A nagy népszerűségnek örvendő Propius-G univerzálisan használható. Alkalmas a FIT falfestékek alapozására, de alkalmazhatjuk egyéb FIT termékek (pl. FIT Antigraffiti bevonat, FIT UV-Protect színvédő bevonat vagy FIT Kőbalzsam alá.) A falerősítő és a tapadóhíd funkció mellett jelentősen javítja a rá kerülő anyagok kiadósságát, hiszen telíti a nagy nedvszívású felületek pórusait, így a drága bevonó anyagból már kevesebbet vesz fel a fal.