fbpx Skip to content

FIT Ground műgyanta padló

A FIT műgyantás padlóanyagokat leggyakrabban ipari üzemekben, műhelyekben, raktárakban, mélygarázsokban, üzletekben, autószalonokban, vizes- és kiegészítő helyiségekben, géptermekben, folyosókon, lépcsőházakban stb. használják fel.

A műgyanta padló előnyei

 • nagy mechanikai ellenállóképesség
 • vegyi ellenálló képesség
 • hézagmentesség
 • jó tisztíthatóság
 • gyors kivitelezhetőség
 • simaság/csúszásgátoltság mértékének megválasztása
 • könnyű felújíthatóság
 • széles színválaszték
 • rendkívüli sokoldalúság, azaz lehetőség a megrendelő mindenkori műszaki, esztétikai és pénzügyi igényeinek, lehetőségeinek megfelelő padló készítésére

Termékeinket célszerű rendszerben alkalmazni, hisz kiváló tulajdonságaik így mutatkoznak meg a legjobban. A FIT Ground termékek alkalmazástechnikai előírásait itt találja!

FIT Ground műgyanta padlórendszerek

Fit Ground Sunshine E1 – otthoni műgyanta padló

Otthoni felhasználásra szánt műgyanta padló. Magángarázsok, magánházak, kis személyforgalmú irodák és üzletek burkolatának pl: pizzéria, butik stb.

Fit Ground Cirrus E1 – műgyanta padló

Iskolák, óvodák közösségi- és közlekedőtereinek műgyanta bevonatrendszere.

Fit Ground Breeze E2 – ipari műgyanta padlórendszer

Raktárak, targonca-forgalmú raktárak, nagy személyforgalmú helyiségek pl: folyosók kopásálló műgyanta bevonatának.

Fit Ground Storm E2 – ipari műgyanta padlórendszer

Olyan nagyobb igénybevételű helyiségek műgyanta padlója, ahol fontos a csúszásgátolt padlóburkolat pl: hentesüzlet.

Fit Ground Thunder P2 – ipari műgyanta padlórendszer

Parkolóházak és nagy forgalmú helyek műgyanta padlója. A legerősebb ipari padlórendszerünk rezgéscsillapító hatással.

A burkolatok különböző speciális igények alapján is választhatóak:
 • vegyszerálló
 • fokozott vegyszerálló
 • antisztatikus
 • vezetőképes
 • tiszta tér

A FIT Ground műgyanta padlórendszerek elemei

Alapozók

FIT Ground Base

Általános alapozó

Széles körben használt típus epoxi rendszerek alapozójaként betonra, cement-esztrichre, beton impregnálásra, valamint kvarchomokkal töltve különböző összetételű, nagy szilárdságú felületkiegyenlítő epoxihabarcs és beton előállítására.

FIT Ground Base Plus

Általános alapozó

Epoxi rendszerek alapozója betonra, cement-esztrichre impregnálásra. Kvarchomokkal töltve különböző összetételű nagy szilárdságú felületkiegyenlítő epoxi habarcs és beton előállítására. Beton kitöréseinek javítására, repedések megszüntetésére.

FIT Ground Base S

Töltött alapozó

Epoxi rendszerek alapozójaként betonra, cement esztrichre, műkőre, régi műgyantás padlókra, kerámiára és egyéb nem porózus felületekre. Kvarchomokkal töltve különböző összetételű nagyszilárdságú felületkiegyenlítő epoxi habarcs és beton előállítására. Beton kitöréseinek javítására, repedések megszüntetésére.

FIT Ground Base NN

Műgyanta alapozó nedvszívó felületekre

Alapozó műkőre, régi műgyantás padlókra, kerámia és egyéb nem nedvszívó felületekre.

FIT Ground Base B

Műgyanta alapozó aszfaltra

Rugalmas padlóbevonó anyagok alapozója aszfalt felület bevonása esetén. Ilyenkor az Fit Ground Base B képezi a tapadási hidat, az aszfalt és a műgyanta bevonat között. Kiválóan alkalmas továbbá beton, aszfalt és műgyanta felületek csíkhúzó anyagaként az útburkolati jelek és közlekedési útvonalak felfestésére.

FIT Ground Base V

Vezetőképes vizesbázisú alapozó

A Fit Ground Base V antisztatikus ill. vezetőképes padlóbevonati rendszerek alatti vezető alapozó rétegként szolgál, és biztosítja a rendszer vezetőképességét az aljzat dielektromos tulajdonságaitól függetlenül.

Műgyanta padlóbevonók

FIT Ground Top EV

Vezetőképes padlóbevonó

Olyan helyiségekben alkalmazandó, ahol robbanásveszélyes gázok, gőzök vagy porok lehetnek a levegőben és az esetleges antisztatikus feltöltődés miatti szikrák robbanást okozhatnak. Ilyenek pl. a vegyi- gyógyszer- vagy robbanóanyag ipari gyártó- és raktárhelyiségek, festőműhelyek, malmok, laboratóriumok, kórházi műtők stb.

FIT Ground Top EA

Antisztatikus padlóbevonó

Minden olyan helyre alkalmas, ahol az antisztatikus feltöltődés károkat okozhat, esetleg a képződő szikrák károsíthatják az adathordozókat, pl. textil- és papírgyárakban, számítógéptermekben, mikroelektronikai üzemekben stb.

FIT Ground Top E

Vegyszerálló, színezhető epoxi

Nagy mechanikai és közepes vegyi terhelésnek kitett padlók készítésére gyártó- és raktárhelyiségekbe, műhelyekbe, csarnokokba, gépészeti, szociális és kommunális helyiségekbe, eladóterekbe, folyosókba, közlekedőkbe, az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás legkülönbözőbb ágazataiba, középületekbe, áruházakba, garázsokba, parkolóházakba stb.

FIT Ground Top PL

PUR padlóbevonó

Közepes mechanikai és enyhébb vegyi terhelésnek kitett padlók készítésére gyártó- és raktárhelyiségekbe, műhelyekbe, csarnokokba, gépészeti, szociális és kommunális helyiségekbe, eladóterekbe, folyosókba, közlekedőkbe, az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás legkülönbözőbb ágazataiba, középületekbe, áruházakba, garázsokba, parkolóházakba stb. A Fit Ground Top E-nél rugalmasabb bevonatot ad és aszfalt bevonására is alkalmas.

FIT Ground Top P

PUR padlóbevonó

Közepes mechanikai és enyhébb vegyi terhelésnek kitett padlók készítésére alkalmas, elsősorban gyártó- és raktárhelyiségekbe, műhelyekbe, gépészeti, szociális és kommunális helyiségekbe, folyosókra az ipar, a kereskedelem és a szolgáltatás legkülönbözőbb ágazataiba, középületekbe, áruházakba stb. A Fit Ground Top E-nél rugalmasabb bevonatot ad, aszfalt bevonására is alkalmas.

FIT Ground Top W

Vizes bázisú vékony padlóbevonó

Környezetbarát, nem tartalmaz káros illóanyagokat. Kis vagy közepes mechanikai és átlagos vegyi terhelésnek kitett vékony padlók készítésére alkalmas gyártó- és raktárhelyiségekbe, műhelyekbe, gépészeti, szociális és kommunális helyiségekbe, eladóterekbe, folyosókra, középületekbe, áruházakba, garázsokba, parkolóházakba stb.

FIT Ground Top EF

Fokozott vegyszerállóságú padlóanyag

Erős vegyi terhelésnek kitett padlók, és függőleges felületek burkolására pl. laboratóriumokba, vegyi- és élelmiszeripari üzemekbe, galvánüzemekbe, akkumulátor helyiségekbe, acéltartályok és kolonnák belső acélfelületének védelmére stb.

Betonfestékek, lakkok

FIT Ground Top Paint B

Garázspadló festék

Elsősorban garázsokba, raktárakba, pincékbe, műhelyekbe ajánlott nagy kopásállóságú festék. Kivitelezése nem igényel szaktudást.

FIT Ground Top Paint K

Kültéri betonpadló festék

Elsősorban kültéri nyers betonpadlók bevonására szolgál. Tipikus alkalmazási területei: kültéri járdák, garázslejárók, lépcsők, erkélyek, teraszok hidak továbbá beton medencék stb.

FIT Ground Top L

Vízbázisú 2 komponensű poliuretán lakk

A Fit Ground Top L kemény, áttetsző, jó karc és kopásállóságú vékony bevonólakk, amely kiválóan alkalmas beltéri és kültéri beton, epoxi, poliuretán stb. felületek bevonására. Alkalmazható fal, fa és egyéb műanyag felületeken is.

Rugalmas membrán

FIT Ground MEM

Rugalmas membrán

A Fit Ground MEM elsősorban repedésáthidaló bevonatrendszerek rugalmas membránjaként alkalmazható, olyan beton födémeken, amelyek nagy dilatációs vagy szerkezeti mozgásnak vannak kitéve. Ennek tipikus példái a többemeletes parkolóházak, teraszok, erkélyek, rámpák stb.

Műgyanta padló

Nem csak ipari felhasználásra!

Termékeink az otthonát is moderné és gyönyörűvé varázsolják. A padló tartóssága megkönnyíti a takarítást és sok bosszúságtól megkíméli Önt és családját. A FIT Ground műgyanta padlócsalád alkalmazástechnikai előírásait ezen az oldalon olvashatja.

Kérdése van? Szakértő kollégánk rendelkezésére áll!