fbpx Skip to content

FIT - A felelős építkezők márkája Milyen szempontok szerint érdemes vakolatot, festéket választania

A költséges házépítés, felújítás során mindenből a legjobbat szeretnénk. Legyen a nemesvakolat extra tartós, a falfesték kopásálló, a szegélylécek lazúrozása olyan, hogy soha ne kelljen újra festeni. Azt mondják, hogy a felhasznált anyagok minőségén nem szabad spórolni. De mit tegyünk, ha az elszabaduló építőanyag árak mellett szűkössé válik a költségvetésünk?

Informálódjunk és legyünk nyitottak! Az építőipar folyamatosan fejlődik. Új anyagok, technológiák jelennek meg. A régen bevált, ismerős termékek mellett megjelennek újak – korszerűbbek, jobbak.

A magyar építőiparban a „mamut” festék- és vakolat gyárak kivétel nélkül nemzetközi multinacionális vállalatok tulajdonában vannak. Végtelennek tűnő anyagi erőforrások segítségével uralják a festékáruházakat és folyamatosan jelen vannak a médiában. Viszont nem mindig az a legjobb választás, amiről a leghangosabban mondják!

Miben hoz újat a FIT?

A Fitplaster Hungary Kft. 2016-ban alapította meg a 100 százalék magyar tulajdonú nemesvakolat és festékgyárát. Sokadik festékgyárként nem lett volna értelme színre lépni. a FIT mást szeretne, mint egy lenni a sok közül. A mi célunk, hogy nemzetközi minőséget kínáljunk hazai árazással.

A FIT márka fiatal, de a mögötte álló szakértelem és tapasztalat sok-sok évtized alatt gyűlt össze az alapítók köreiben. Az iparág elismert szakemberei szövetkeztek arra, hogy kompromisszumoktól mentesen, a lehető legjobb anyagokat fejlesszék ki és állítsák elő a magyar felhasználók számára.

Hogyan érhető el a megfizethető minőség?

FIT Aquall kenhető vízszigetelés Copy
FIT Aquall folyékony fólia

A nagy vízterhelésű helyiségek burkolása előtt a falakat és az aljzatot mindenképpen el kell látnunk vízszigeteléssel. Ennek legpraktikusabb és legolcsóbb módja, ha a FIT Aquall kenhető vízszigetelő anyagot használjuk. 0 százalékos vízáteresztő képességével garantáltan megakadályozza, hogy a falakba nedvesség kerüljön. Magyar fejlesztésű, egyedi receptúra alapján három féle kiszerelésben gyártjuk. 

Kérdése van? Szakértő kollégánk rendelkezésére áll!