fbpx Skip to content

Festékbolt Baja - FIT fióktelep

 A több mint 20 éve a vevők szolgálatában álló Hő-szig Center a FitPlaster Hungary Kft. bajai fióktelepként működik tovább. Több mint festékbolt Baja legjobb ár-érték arányú kereskedése. Falfestékek, lazúrok és a csúcsminőségű FIT színezővakolatok teljes választékával várjuk.

A teljes FIT termékskála elérhető a Bács-Kiskun  megyei telephelyünkön 

Bajai telephelyünkön és FIT színezőponton ráktárról kérheti a legjobb FIT falfestékeket, a korszerű vízbázisú lazúr– és zománcfestékeket és a verhetetlen áru speciális anyagokat. Személyre szabott ajánlatot adunk komplett hőszigetelő rendszereinkre és segítünk a színezővakolatok kiválasztásában.

Internorm bemutatóterem Baján 

Fióktelep – Baja

Ablakok és ajtók álmai házába

Az építészet éppen olyan sokszínű, mint az emberek, akik a házakban élnek. Azonban nem csak az építési mód határozza meg egy ház stílusát –  éppen az ablakok és ajtók jelentősen kihangsúlyozzák egy ház karakterét.

Internorm-ablakokkal és ajtókkal megvalósíthatja otthonával kapcsolatos egyedi elképzeléseit. Az Internorm a megfelelő megoldásokat nyújtja ezekhez. 

Annak érdekében, hogy a formák, színek és anyagok kínálta lehetőségek közül megtalálja azt az ablakot és ajtót, ami az építészeti kialakítás, a design és a komfort tekintetében megfelel igényeinek az alábbi Internorm-designstílusok között választhat:

Internorm őszi AKCIÓ

Kattintson a képre az AKCIÓ részleteiért!

Delap termékek forgalmazása 

A Delap® lap márvány és természetes színes kőzetek őrleményéből különleges technológiai eljárással készül. Magyar termék!

Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja
Fióktelep – Baja

Jellemzője, hogy rugalmas, színtartó, kopásálló, tisztítható (mosható), hő- és fagyálló. Ollóval vágható, sarokélre hajlítható, felragasztva kikeményedik. Gyárilag véletlenszerű méretre, formára összevágott 3-4 mm-es lapok alkotják a struktúrát. Egyedi szín és forma igény szerint.

Alkalmazási területek:
Homlokzatok, lábazatok, oszlopok, kémények, kerítéslábazatok, kocsibejárók, boltívek, kútgyűrűk, üzlethelyiségek, bárpultok, kandallók, csarnokok falfelületeire.
Homlokzati hőszigetelő rendszerekre ragasztható.

Kapcsolat

Hő-szig Center
FitPlaster Hungary Kft.
bajai fióktelep
6500 Baja, Dózsa György u. 284.

Nyitva:
Hétfő – Péntek :  8-17
Szombat :            8-11

Telefon: +36 (30) 547-1622